top of page

Sat, 25 Apr

|

Kosterhavets Ekobod

Ostronpremiär på Kosterhavets Ekobod

Vi ska äntligen börja med ostron! Det firar vi med specialmeny och Bohuslänsk grundkurs tillsammans med Klemming ostron från Grebbestad.

Registration is Closed
See other events
Ostronpremiär på Kosterhavets Ekobod
Ostronpremiär på Kosterhavets Ekobod

Time & Location

25 Apr 2020, 19:00 – 22:00

Kosterhavets Ekobod, Västra BOVÄGEN 9, 452 04 Nordkoster, Sverige

Guests

About the event

 Vi ska äntligen börja med ostron! I samband med vår ostronpremiär har vi bjudit in Klemming ostron, ett familjeföretag från Grebbestad som handplockar vilda ostron och har levererat till bland annat stjärnkrogar som Operakällaren och Franzén.

Under kvällen kommer ostrondykaren Lotta Från Klemming Ostron att berätta om hur man plockar ostron, vilka regler som gäller, hur man öppnar dem och vad man ska tänka på. Helt enkelt en Bohuslänsk grundkurs i ostronkunskap.

Ostron- och vårmeny

-Fyra handplockade ostron från Klemming ostron i Grebbestad -Ett glas Champagne, Laherte Frères Blanc de Blancs 

-Enrisrökt Kosterlamm med potatisstomp och sås med krispiga äpplen och pepparrot, eller -Het rödbetssoppa med chili och ingefära, serveras med citronolja, en klick creme fraiche och kostertångfocaccia -En hantverksöl eller ett glas vin

-Ekobodens paj med kosterfrukt -Dessertvin och kaffe

Alkoholfritt alternativ finns givetvis. Meddela i bokningsförfrågan om du vill ha ett alkoholfritt dryckespaket så sätter vi ihop ett förslag.

Menypris inklusive dryck och grundkurs i ostronkunskap: 1195kr  

På grund av den rådande situationen har vi begränsat antal platser för att kunna ha rekommenderat avstånd mellan borden. Boka din plats via info@kosterhavetsekobod.se eller sms/telefon till +46736794056.

Varmt välkomna!

Ulf med personal och Lotta från Klemming ostron 

Share this event

bottom of page