top of page

Thu, 03 Aug

|

Kosterhavets Ekobod

Maja Karin Fredriksson & Amanda Arnborg

Middagsunderhållning med Maja Karin Fredriksson & Amanda Arnborg!

Maja Karin Fredriksson & Amanda Arnborg
Maja Karin Fredriksson & Amanda Arnborg

Time & Location

03 Aug 2023, 19:00

Kosterhavets Ekobod, Västra BOVÄGEN 9, 452 04 Nordkoster, Sverige

About the event

Den 3 augusti underhåller Maja Karin Fredriksson återigen Kosterhavets Ekobods gäster. Denna gång tillsammans med artisten Amanda Arnborg och gitarristen Erik Björksten. 

Fri entré. Boka gärna bord via vår hemsida eller droppa in i mån av plats.

Varmt välkomna!

Maja Karin Fredriksson Maja-Karin tonsätter och tolkar havspoeten Ebba Lindqvist - lyriken som växte upp i Grebbestad, studerade i Strömstad och som sedan levde och verkade över hela världen. I sommar kommer Maja-Karin även bjuda på egenskriven text och musik som vi kommer finna på nästkommande skiva.

"Låtarna har den där salta smaken av intuition och den organiska formen som musik får när den har fått spelas fram längs turneer och live i studio där musikerna på riktigt kan reagera på varandras impulser."- Klingan i  P2 (Sveriges Radio)

Amanda Arnborg Amanda Arnborg är hyllad för sina liveframträdanden som liknats vid en oas i nutidens rusningstrafik där hennes musik varvas med personligt mellansnack i en varm och vass blandning som delvis lockar till skratt, delvis till tårar.

"Harmoniken, rytmiska finesserna och sättet varpå meningsfulla, underfundiga texter framförs motiverar min förtjusning. Fäster mig vid utsökta pendlingar från det sprittande uppsluppna till inslag av lyrisk, melankolisk prägel. Avslöjade efteråt för duon att vad de uträttat rimligen bör klassificeras som nationell toppklass. Duons samarbete är precis så raffinerat som man på förhand hade förmodat. Att de känns autentiska är uppenbarligen en framgångsfaktor." // Mats Hallberg, Kulturbloggen Jazzsångpoet // Lira

Maja-Karin Fredriksson | Spotify Amanda Arnborg | Spotify

Share this event

bottom of page