top of page

Sun, 18 Jul

|

Kosterhavets Ekobod

Maja-Karin Fredriksson

Middagsunderhållning med fantastiska Maja-Karin Fredriksson och medmusiker!

Registration is Closed
See other events
Maja-Karin Fredriksson
Maja-Karin Fredriksson

Time & Location

18 Jul 2021, 19:00

Kosterhavets Ekobod, Västra BOVÄGEN 9, 452 04 Nordkoster, Sverige

Guests

About the event

Den 18 juli underhåller Maja-Karin Fredriksson med medmusiker Kosterhavets Ekobods gäster med sina pop-poetiska tolkningar av Ebba Lindqvist - västkustlyriken som levde och verkade över hela världen. Hennes hyllade EP:n "Lutar Mig Mot Mörkret" är inspelad i Studio Öjlud på Nordkoster.

Musikavgift 100kr per person. Boka gärna bord!

Maja Karins liveframträdanden är en pop-poetisk upplevelse där Ebba Lindqvists ord får möta Maja-Karins musik, allt inbäddat mellan personliga mellansnack som lockar till både skratt och tårar. Tillsammans med Frida Thurfjell på saxofon och Erik Björksten på elgitarr bjuder hon på en oförglömlig kväll!

"Det har varit en ren och skär glädje att tonsätta Ebba Lindqvist dikter. Jag bottnar i hennes uttryck och jag är stolt och glad över mina pop-poetiska tolkningar. Jag sjunger hennes ord som vore de mina egna", säger Maja-Karin som hoppas att hennes musik ska leda till att fler upptäcker poesin. Maja-Karins musik har fått stor plats i både Lundströms Bokradio i P1 och Klingan i P2 där lyssnarna får ta del av tankarna bakom hennes tolkningar och relation till Ebba Lindqvists poesi.

Kvällen till ära kommer hon också att spela ny egenskriven text och musik, den som ska bli hennes kommande skiva.

Varmt välkomna!

Musiker på scen Maja Karin Fredriksson – sång, gitarr Frida Thurfjell – saxofon Erik Björksten – Elgitarr

Share this event

bottom of page