top of page

Sat, 08 Aug

|

Kosterhavets Ekobod

Anders och Putte + Thomas Flodin

Både Anders och Putte gillar när det finns utrymme för spontanitet. Publiken kan förvänta sig vacker, ösigt svängig musik ur en varierad repertoar. Gästas av operasångaren Thomas Flodin. Välkomna!

Registration is Closed
See other events
Anders och Putte + Thomas Flodin
Anders och Putte + Thomas Flodin

Time & Location

08 Aug 2020, 19:00

Kosterhavets Ekobod, Västra BOVÄGEN 9, 452 04 Nordkoster, Sverige

Guests

About the event

Anders Ådin spelar det exotiska instrumentet vevlira, den lite mindre exotiska gitarren samt sjunger. Folkmusiken har intresserat sig för Anders sedan han var peltunge, men har generöst lånat ut honom till pop, klassiskt och black metal genren genom åren.  Putte Johander bosatt på Nordkoster spelar kontrabas och hörs oftast i jazzsammanhang men trivs bra i genreöverskridande konstellationer. Duon med Anders Ådin är just en sådan. Både Anders och Putte gillar när det finns utrymme för spontanitet. Båda turnerar runt om i världen, men denna gången behöver de inte ta sig långt hemifrån för att spela konsert. Publiken kan förvänta sig vacker, ösigt svängig musik ur en varierad repertoar. 

Konserten gästas av operasångaren Thomas Flodin, som annars sjunger på Den Norske Opera och Ballett! Entré: 100kr eller säsongsbiljett. Välkomna att boka bord för middag, och vi har drop in i mån av plats.

Välkomna till Kosterhavets Ekobod! 🌸😊 

Share this event

bottom of page